Bookmark and Share | |
Hjem > Opplevelser > Elgtårnet i Espedalen

Elgtårnet i Espedalen

tårn1.jpg
  Elgtårnet i Espedalen
  Adresse: c/o Dalseter,
  Espedalsvegen 2346, 2658  ESPEDALEN
  Telefon: + 47 908 37773
  E-post: post@elgtarn.no
  Hjemmeside: www.elgtarn.no
  Facebook: Elgtårnet i Espedalen


ELGTÅRNET I ESPEDALEN - unik overnatting i vakkert landskap


Elgtårnet i Espedalen er et unikt 12 m høyt tårn, nybygd i 2016, og ligger nede ved Ramstjern. Her er det overnattingskapasitet til 6 personer, og beliggenheten og utformingen gir tett på naturen opplevelser.

I 2.etg. er sovedelen med 3 doble "køyesenger" bygget inn i vinduskarnappene med luftig utsikt til landskapet, og her er det en koselig vedovn med glassdør. Ta med sovepose og liggunderlag selv. I 3.etg. er er det en oppholdsdel med bord og benker, og en vedkomfyr med kokemulihgeter, ellers er det bålpanne for matlaging ved båtnaustet nede ved Ramstjern, 5 minutters gange fra tårnet. På toppen  - 12 meter over bakken ligger "Utsikten" - og kanskje Norges fineste "utedo" - med forbrenningstoalett.

Elgtårnet passer godt for de som liker det litt primitivt, uten rennende vann og strøm. Husk å ta med lommelykt! 

Adkomsten til selve tårnet er tenkt til fots, på truger eller på ski - avhengig av sesong. I sommerhalvåret vil det være mulig å komme dit med bil - men vi ønsker at man velger å komme seg dit uten bil som forstyrrer dyrelivet og roen - og at turen dit for "egen maskin" fra parkeringen er en del av tett på opplevelsen av uberørt natur. Adkomsten opp i selve tårnet er bratte trapper - og det er derfor ikke mulig å ha med hund i Elgtårnet. Tårnet egner seg derfor heller ikke til de som er dårlig til bens.
 

Åpent hele året!
Bestill overnatting i god tid! 

Bookinginfo. om Elgtårnet: Trykk her!
Priser og bookingkalender: Se oppdatert info. på vår hjemmeside eller facebook.


ab3.jpg

 
IMG_2433.JPG


ab8.jpg


IMG_2421..JPG


IMG_2431..JPG
 

Hvor ligger dette:

Espedalen.
Langs Bjørnsonvegen. Fv. 255.
i Sør-Fron kommune, Oppland.

bjvegenlogo.bmp
 
Avstander:
Elgtårnet ligger i gangavstand fra Ruten Fjellstue og Dalseter Høyfjellshotell som ligger langs Fv. 255 Bjørnsonvegen øverst i Espedalen.  36 km fra Vinstra.  9 km fra Skåbu. 59 km fra Segalstad bru i Gausdal og 25 km fra Svatsum. 56 km fra Bygdin.   

 

Kapasitet:
6 personer, fordelt på 3 "køyesenger".