Bookmark and Share | |
Hjem > Ut i naturen > Nyttige nettsider og apper; Ut på tur/tur-tips/arrangerte turer

DNT Lillehammer, se her:
"DNT Lillehammer har sitt virkeområde i Lillehammer, Gausdal, Øyer samt den nordre delen av Ringsaker kommune. Foreningen driver seks hytter, har ansvar for omlag 340 km merka stier og arrangerer en rekke turer og aktiviteter i både fjellet og nærområdene."

DNT Gudbrandsdalen, se her:
"DNT Gudbrandsdalen ble stiftet 01.01.2007 og har nå 974 medlemmer i kommunene Ringebu, Sør-Fron, Nord-Fron, Sel, Vågå, Lom, Skjåk, Dovre og Lesja." 

Ut.no, se her: og her: 
 "Funker på alle dingser – mobil, nettbrett og desktop. Nye UT er mer turinspirert: Presentasjonen av over 1100 hytter og 5000 turer er atskillig bedre med flotte bilder og god tekst. Når du besøker UT.no blir du spurt om å oppgi din posisjon. Dermed kan du få forslag til turer i nærheten av der du er."

Lommekjent, "Norges beste turverktøy", se her:
"Alt på et sted! Finn, lag, gjennomfør og del turer! 
Norges største turdatabase med mange tusen turforslag, Iphone & Android App, WEB, papir eller GPS som hjelpemidler for gjenomføring av en tur. Eneste verktøy med autoruting i stinetterverket i Norge. Autosync med Garmin-enheter. Norges beste friluftskart" 

Skeikampen resort, (Gausdal Nordfjell), se her:
"Skeikampen Resort er en familiedestinasjon som ligger idyllisk til på høyfjellet, ca 35 minutters kjøring fra Lillehammer og 3 timer fra Oslo. Turiststedet ligger på 800 meters høyde ved foten av fjellet Skeikampen på 1123 meter. Skeikampen er et flott feriested for hele familien og har noe å tilby for store og små."

Midtnorsk natur, se her:
"Midt-Norsk Natur består av 6 medlemmer i nasjonalpark-familien, hvor du finner hele 4 nasjonalparker og en lang rekke landskapsvernområder og naturreservater. Disse områdene byr på noe av den flotteste naturen Norge har å vise fram, med vakre fjell, fjorder, enger, vidder, skog og våtmark. Trollheimen, Dovrefjell, Forollhogna, Skarvan-Roltdalen, Sylan og Femundsmarka."

GodTur.no,  se her:

GodTur.no er en turportal tilrettelagt av Statskog der både samarbeidsparter og folk flest kan legge inn turbeskrivelser til glede for alle som vil ut på tur. Gode kart kan skrives ut gratis med valgt temainformasjon. 

TurApp, se her:

NaVida,(for I-Phone) se her:

Norgeskart app, se her:

Norgeskart, se her:

Viewranger, se her:

Har du forslag til andre gode nettsider og/eller aplikasjoner, vil vi gjerne høre fra deg.

Bruk åkkesom fjellvett, og meld gjerne oss om dine opplevelser i fjell og bygd. 

GOD TUR!